Inglewood

Location
West Vancouver, BC
Completion
2016
Share

Our Inglewood clients wanted to completely reconfigure their outdated main living area to improve flow and functionality. After careful planning and design, our team filled in their previously sunken living room and then swapped the locations of their kitchen and living room to create a much more functional, open-concept space. The tasteful application of wood features prominently in the custom kitchen, curved stairway with custom oak railings and fabulous wide-planked oak flooring throughout. New stackable accordion doors offer easy access to the backyard from the kitchen and a large new pivot front door welcomes guests from the front. Many more details abound in this lovely renovation to mention but suffice it to say, our clients loved their new space so much they’ve since become one of our favourite repeat clients!

What our clients are saying


Designed & Developed by Yardstick Services.