Blantyre

Location
North Vancouver, BC
Completion
2020
Share

In a world where “work from home” has become vitally important, our Blantyre clients were looking to utilize some valuable wasted space in their home by creating a comfortable and beautiful office space. A stunning combination of wood and white millwork, with black hardware accents, made this well-planned workspace not only functional, but established a bright, peaceful space that our client enjoys spending time in. Our clients also wanted to update and modernize the dated exterior and entry way of their active family home. Working with one of our favourite architects, we relocated the front entrance, installed new siding, doors, and energy-efficient windows, and supervised the installation of beautifully designed landscaping to the absolute delight of our amazing clients.

What our clients are saying


Designed & Developed by Yardstick Services.