The Sequence Group

Location
Vancouver, BC
Completion
2020
Share

Our Vancouver graphic design client’s business was booming, and he desperately needed space. Happily, he was able to solve that problem by purchasing and reclaiming an upper floor apartment. With this newly acquired space, he envisioned a combination kitchen, staff lounge, washroom, and additional meeting area. Like many commercial projects, the challenge was minimizing the considerable noise and disruption to employees which naturally occurs during a renovation, especially with structural work involved. Opening walls, refinishing the concrete floor, creating a bathroom, and adding a fully functional custom kitchen both delivered on his vision and presented a much-improved storefront presence. As our team had proudly completed an award-winning home renovation for this amazing client, we were doubly thrilled of the successful renovation to his exciting business.

What our clients are saying


Designed & Developed by Yardstick Services.