Dundarave

Location
West Vancouver, BC
Completion
2018
Share

Light and bright was everything here. This walk-up West Vancouver older condo’s location boasts a beautiful view of the ocean and incorporates plenty of natural light. Significant structural work was required to create the open concept space they envisioned. This type of work in a wood frame condo is often challenging, but particularly so in a multi-family setting. Removing two boxy kitchen walls, adding sleek white painted cabinetry, and new modern appliances means our clients can catch the view while working in their peaceful, but stunning custom kitchen. Plenty of storage was critical for these downsizers. In addition to the functional, easy-access kitchen, several carefully designed custom built-ins were created. Hidden medicine cabinets, slick vanities, and custom well-planned closets together with new flooring and lighting rounded out the super cool features in this bright and inviting home.

What our clients are saying


Designed & Developed by Yardstick Services.